Fiber till fritidshuset.

Internet från 45 kronor.

Framtidssäkra värdet på ditt fritidshus.

Med en stabil uppkoppling blir det lättare att jobba eller studera på distans. Sätt enkelt på och av värmen hemifrån genom att koppla upp fritidshusets uppvärmning. Med fiber-tv i fritidshuset har du dessutom alltid bra täckning – samtidigt framtidssäkrar du värdet på fastigheten.

Familj i det smarta hemmet

Delbetalning och ROT- och RUT-avdrag

Du kan naturligtvis delbetala din fiberanslutning. Via vår partner Ecster erbjuder vi flera alternativ med olika belopp och avbetalningstider. För att alla i hela Sverige ska få tillgång till framtidens digitala infrastruktur erbjuder vi även ROT- och RUT-avdrag.

Beställ fiber idag.

Internet från 45 kronor

Korttidsabonnemang för Internet är ett bra alternativ för dig som exempelvis är fritidshusägare, har sommarboende eller bor tillfälligt på en plats och vill ha tillgång till Internet under en begränsad period. Du kan välja mellan tidsperioderna ett dygn, en vecka eller en månad och betalning sker via kreditkort. Du har tillgång till tjänsten inom 15 minuter.

Mer om korttidsabonnemang.

Fibertjänster till fritidshuset.

Så snart din fiber är installerad kan du välja och beställa tv, telefoni och Internet. I IP-Onlys öppna nät väljer du bland marknadens största utbud av tjänsteleverantörer. Se film och läs hur du beställer tjänster här.

Telefoni via fiber

Telefoni via fiber

Behåll ditt nuvarande nummer. Enda skillnaden är att du har hemtelefonen via fibern istället för telenätet, och att du ringer mer till ett lägre pris.

Beställ telefoni.
Tv - fibertjänst från IP-Only

Tv via fiber

Se på tv till ett lägre pris. Med tv via fiber kan du välja allt från basutbudet till oändligt många kanaler från en rad olika leverantörer.

Beställ tv.
Internet - fibertjänst från IP-Only

Internet via fiber

Med Internet via fiber kan du göra dina ärenden online och träffa läkaren på distans utan oro för avbrott. Dessutom går det snabbare.

Beställ Internet.