Kom-igång-hjälp.

Boka en hemtekniker från IP-Only.

Visst är det skönt när allt bara fungerar? Låt en hemtekniker från IP-Only aktivera dina fibertjänster så kan du lägga din tid på något roligare. Vi ser till att tekniken och tjänsterna funkar som de ska. Snabbt och enkelt. Boka en tid med någon av våra tekniker precis när det passar dig.

Kontakt inom 48 timmar

Boka en hemtekniker och få återkoppling redan inom 48 h.

Tillgängliga alla dagar 8-21

Våra hemtekniker är tillgängliga alla dagar mellan kl 8-21.

Från 399 kr/h efter RUT

Faktura skickas efter besöket. Från 399 kr/h efter RUT.

Så här går det till:

Hemtekniker från IP-Only är ett samarbete med TechBuddy. Alla hemtekniker är certifierade, försäkrade och säkerhetskontrollerade. Få hjälp att aktivera dina internet-, tv- och telefonitjänster, snabbt och enkelt.
Så här går det till - fyra steg och sedan är du igång:

1.

Boka en hemtekniker online genom att klicka här eller ring vår kundservice på
0200-43 00 00.

2.

En av våra hemtekniker ringer upp dig för att stämma av kring ärendet och boka in en tid för besöket.

3.

Samma hemtekniker kommer hem till dig vid avtalad tid och löser ditt problem.

4.

Klart! När ditt ärende är löst får du en faktura från TechBuddy.

Förutom kom-igång-hjälp har vi följande valmöjligheter:

Wifi-hjälpen

Få hjälp att aktivera din internettjänst och kom igång med WiFi snabbt och enkelt. I paketet ”WiFi-hjälpen” ingår router.

WiFi- & tv-hjälpen

Få hjälp att komma igång med både internet- & tv-tjänster snabbt och enkelt. I paketet ”WiFi- & tv-hjälpen” ingår både router och repeaters och är för dig som vill surfa trådlöst samt titta på tv via fibernätet.

Tv-hjälpen

Få hjälp att aktivera din tv-tjänst snabbt och enkelt. I paketet ”Tv-hjälpen” ingår repeaters, en sändare och en mottagare för trådlös koppling mellan fibermottagaren och tv-boxen.

WiFi-hjälpen Premium

Få hjälp att aktivera din internettjänst och kom igång med WiFi snabbt och enkelt. I paketet ”WiFi-hjälpen Premium” ingår tre stycken mesh noder, den nya generationens WiFi-system för dig som vill surfa trådlöst i en större lägenhet eller villa men inte vill kompromissa på kvalitet och hastighet.

Träffa en hemtekniker

Henrik är en av våra hemtekniker och tycker om att lösa problem. När släkt och vänner behöver hjälp med tekniken eller råd vid köp av något nytt är det Henrik de kontaktar.

Förutom hjälp med att få igång dina fibertjänster kan våra hemtekniker även hjälpa dig med:

• Dator, t.ex. installation av ny dator eller viruskontroll
  • WiFi, t.ex. installation av ny router, repeater eller anslutning mot befintliga enheter
  • Leverans av router
  • Vidaredragning
  • Tv/media, t.ex. installation av Apple-tv, Chromecast eller tv-box
  • Telefoni, t.ex. hjälp med att komma igång med ny smartphone eller överföring av kontakter och filer
  • Smarta hemmet, t.ex. installation av en produkt, exempelvis uppkopplad övervakningskamera

Villkor

Hemtekniker från IP-Only utför ej hårdvarureparationer. Fakturering sker via IP-Onlys samarbetspartner TechBuddy. Användning av kunduppgifter får inte användas för något annat ändamål än det ämnade och inte heller ges ut till tredje part. TechBuddy är avtalspart med kunden och är ansvarig för samtliga skyldigheter som tillkommer därav.