Tjänster.

Skriv in din adress för att se vilka tjänster vi erbjuder:

Öppet fibernät av hög kvalitet.

Hos oss får du valfrihet. Vi erbjuder marknadens bredaste palett av innehållsleverantörer. Du väljer själv vad som är bäst för dig. Sveriges nya fibernät är verkligt öppet och neutralt, det innebär att vi själva inte erbjuder egna internettjänster till hushåll och företag. Det är en garanti för schysst konkurrens och bra priser. När vi har installerat din fiber är det bara att köra igång och du väljer fritt vilket innehåll du vill ha.

Beställ Internet, tv och telefoni

Kom-igång-hjälp

Nyhet! Nu erbjuder vi kom-igång-hjälp. Låt en hemtekniker från IP-Only aktivera dina fibertjänster så kan du lägga din tid på något roligare. Vi ser till att tekniken och tjänsterna funkar som de ska. Snabbt och enkelt. Boka en tid med någon av våra tekniker precis när det passar dig.

Läs mer om hemtekniker från IP-Only

Vilken hastighet ska jag välja?

Nedan ser du vilken hastighet som passar just dig.

Ikon - 1000mb

1000 Mbit/s

För dig som vill ha marknadens snabbaste surf.

Ikon - 500mb

500 Mbit/s

För spelnörden och dig med stort kapacitetsbehov.

Ikon - 250mb

250 Mbit/s

För familjen med flera uppkopplade enheter.

Ikon - 100mb

100 Mbit/s

För dig som mailar och surfar på sociala medier.

Jämföra och beställa tjänster

I filmen kan du se mer om hur du jämför, väljer och beställer tjänster i vår tjänsteportal. Samma information finns även i vår broschyr som du kan ladda ner längre ner på denna sida.

Beställ internet, tv och telefoni

Tjänsteleverantörer i vårt öppna nät

Vi är övertygade om att fri konkurrens skapar allra bäst erbjudanden för dig som kund. IP-Only erbjuder därför ett öppet nät, där du fritt kan välja tjänster för internet, tv och telefoni från den leverantör du föredrar. Du väljer vad som passar just dig bäst. Nedan är ett urval av våra tjänsteleverantörer.

Prisvärda tjänster med full valfrihet

Är du storkonsument av olika internationella sport-kanaler eller tittar du kanske mest på SVT? Streamar du flera HD-filmer i veckan eller använder du Internet mest till att skicka e-post någon gång ibland? Vi har det som passar just dig, oavsett behov.

Beställ internet, tv och telefoni
Familj med digitalt intresse

Kom igång med dina fibertjänster

I vår broschyr kan du läsa mer om hur du enkelt kopplar upp dig till vår beställningsportal. I portalen väljer och beställer du sedan de tjänster som passar dig och ditt hushåll bäst.

Ladda ned broschyren